COACHING

VAD LÄNGTAR DU EFTER?

Drömmer du om något helt annat? Att jobba med något som verkligen ger dig energi, något som kan mer meningsfullt. Att få mer tid till dig själv – till sköna promenader, en god bok och ett härligt umgänge med personer du mår bra av.

Behöver du en sporre för att komma igång? För att skapa det liv du längtar efter?

Då har du kommit helt rätt. Anna Lindberg är en erfaren coach som man lätt kanar tilltro till. Hon är naturlig, lugn och samlad – och samtidigt lättsam med ett smittande skratt. Anna stärker de kvinnor och män som hon coachar så att de snabbt utvecklas till att känna mer glädje, trygghet, livslust, framgång, frihet och kärlek .

SÅ HÄR FUNKAR COACHING

Coaching handlar om att stärka, skapa möjligheter och nå resultat. Många beskriver det som  ovärderligt och till och med livsavgörande att möta och coacha som ger ett  stärkande utifrån-perspektiv inom livets alla områden – någon som är på din sida oavsett vad. Det är du som bestämmer vad du vill förändra och vi tittar framåt snarare än att gräva för mycket i det förflutna.

Anna jobbar till stor del med NLP som är en beprövad och kraftfull metod som gör dig medveten kring dina beslut så att du lättare kan nå dit du vill och skapa en långsiktig positiv förändring. Verktygen i NLP handlar om att du ska hitta mer frihet och ta bättre beslut i ditt liv – oavsett inom vissa områden i ditt liv som du vill skapa och förändra.

Anna träffar sina klienter i Kungälv – men coachar även på telefon eller skype, vilket betyder att du kan bo varsomhelst i landet.

Du kan boka enstaka coaching timmar eller så kan du boka mitt livsstilspaket – se nedan.
Nu till specialpris!

Är du göra om att ta steget att leva fullt ut, kontakta mig redan idag!

ERBJUDANDE! LIVSSTILSPAKET.

LIVSSTILSPAKETET – för dig som längtar efter något nytt, bestående

I detta paket tar vi en ordentlig titt på olika delar i ditt liv. Vad fungerar och vad fungerar mindre bra? Jag använder dig att hitta svaren inom dig och tillsammans kommer vi fram till vad som kommer att hjälpa dig. Med nyfikenhet och stort engagemang tar vi oss en uppgiften. I paketet ingår:

  • Tre träffar (eller på telefon) där vi ses varannan vecka. Med min kompetens använder jag dig att få syn på mönster i ditt liv som hindrar dig att få det liv som du önskar idag. NLP är ett av många verktyg som jag använder för att skapa positiv förändring och forma dina tankar och ditt beteende – det viktigaste är att du i alla situationer kan dig helt säker och säker.
  • Mejlkontakt mellan träffarna där du får stöd och kan bolla dina frågor.
  • Inspirerande utmaningar och övningar för dig att göra på egen hand hemma.

Specialpris under Jan: 3 900 kr (ord pris 5 900 kr). Boka här →

MÅNGA FÖRDELAR ATT FÅ STÖD AV EN COACH

  • Bli bättre på att sätta gränser och bli tydligare mot dem du har omkring dig så att du undviker onödiga missförstånd eller konflikter
  • Hitta en inre motivation som ger mer energi att ta dig mot dina mål och ditt önskade läge.
  • Bli bättre på att fatta rätt beslut
  • Bli mer effektiv och skapa resultat inom de områden du använder att jobba mot
  • Bli bättre på att strukturera dina dagar och prioritera det viktigaste
  • Känna dig mindre stressad och mer i kontroll
  • Få ett ökat välbefinnande och mer balans i livet – och njuta mer av vägen dit